Project
Even voorstellen

Visueel ontwikkelaar en UX/UI Designer uit Twente.

Hey daar! Ik ben Martijn, jouw toegewijde visueel ontwikkelaar en drijvende kracht achter Chain. Ik ga verder dan alleen ontwerpen. Als UX/UI Designer creëer ik samen met jou high-end digitale belevingen die jouw doelgroep boeit en jouw merk of bedrijf verder helpt.

Scroll down
Kick-ass digitale projecten
01

Specialist in UX/UI Design

Als jouw UX/UI Designer heb ik een grote passie voor het vormgeven van hoogwaardige websites, webshops en apps. Mijn doel? Jouw merk laten schitteren met designs die niet alleen mooi zijn maar ook naadloos aansluiten op de behoeften van je gebruikers.

02

No-code, low-code en visuele ontwikkeling

Wij omarmen de no-code beweging! Met onder andere Webflow bieden wij bedrijven de mogelijkheid om snel en efficiënt websites of webshops te creëren, zonder gedoe met complexe code. Wij zorgen voor flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor jouw bedrijf moeiteloos kan inspelen op veranderende zakelijke behoeften. Kies ons voor low-code ontwikkeling en blijf voorop lopen met de perfecte combinatie van no-code eenvoud en hoogwaardige digitale oplossingen.

Met een uitgebreide expertise in design en development, maken wij gebruik van (low-code) software en innovatieve oplossingen om hoogwaardige resultaten te leveren. Met onze no-nonsense aanpak kiezen wij oplossingen die aansluiten bij de specifieke behoeften van onze klanten.

WebflowRelumeZapierActiveCampaignMailchimpWordpress
03

Belevingen die blijven hangen

Bij Chain draait het allemaal om doordachte oplossingen en staan jouw gebruikers in het middelpunt. Elk ontwerp vertelt een verhaal en biedt een unieke beleving. Ik geloof in korte lijnen, heldere communicatie en heb een no-nonsense mentaliteit.

04

Pixel Perfect designs, elk detail telt

Mijn streven naar perfectie resulteert in pixel-perfecte designs waarbij ieder detail doordacht is. Elk kleurenpalet, elke interactie – alles draagt bij aan de algehele beleving en functionaliteit van jouw digitale wereld.

05

Kwaliteit en conversie

Bij Chain staat kwaliteit voorop, maar laten we eerlijk zijn: we willen ook resultaten zien. Mijn ontwerpen zijn niet alleen visueel indrukwekkend, maar ze zijn ook gericht op het stimuleren van een converterende klantreis. Dat is de sweet spot waar esthetiek en functionaliteit elkaar ontmoeten.

06

Partnerschap met (online) marketingbureaus en developers

Ik ben er niet alleen voor de individuele ondernemer, maar ook voor reclamebureaus en developers die een extra dosis creativiteit en expertise kunnen gebruiken. Laten we de handen ineenslaan en samen digitale grenzen verleggen!

In het kort
pixel-perfect

Pixel-perfect

Designs en development
No-nonsense

No-nonsense

mentaliteit
pixel-perfect

Doordachte

oplossingen
pixel-perfect

Award winning

1x
Awwwards