Project
Project

Farmax Spitmachines

UX/UI & Development
Alfons Sleiderink

Farmax Spitmachines was toe aan een online platform dat meer bezoekers opleverde en zorgde dat er meer bezoekers werden omgezet naar leads. Dit heeft geresulteerd in een zeer uitgebreide website, waarbij er naast uitgebreide productpagina’s ook veel meer aandacht is besteed aan het begrip “spitten”. Om toekomstige gebruikers nog meer te overtuigen van de hoogwaardige spitmachines van Farmax zijn er veel klantverhalen toegevoegd die laten zien dat het spitten zorgt voor een beter grondbewerking dan ploegen.

De website is een compleet platform geworden waarbij nieuwe bezoekers alles kunnen ontdekken over spitten en de spitmachines van Farmax. Daarnaast kunnen bestaande klanten van Farmax alles vinden van hun spitmachine.

pixel-perfect

Services en samenwerking

UX/UI Design
Development / Puntkoen
Online marketing / Markant Internet
3D models

Bekijk website
Bekijk website

Mobile vriendelijk

Een groot deel van de bezoekers van Farmax bekijkt de website op een mobile device. Een belangrijk aspect is dan ook dat de gebruikerservaring van de website op desktop ook op de mobiele versie gehandhaafd blijft. Ook het vinden van de juiste content op een uitgebreid platform als Farmax is het essentieel om een goede navigatie te hebben. Naast een fijne beleving op mobiel lag de focus ook nadrukkelijk op snelle laadtijden.

High-end 3d Spitmachine renders
pixel-perfect
High-end 3d Spitmachine renders
pixel-perfect
High-end 3d Spitmachine renders
Quote

Alfons Sleiderink

Eigenaar

Chain heeft voor ons een compleet nieuwe huisstijl en website ontwikkeld. We zijn erg te spreken over het resultaat wat bewerkstelligd is, een interactieve website die erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is. Het is prettig samenwerken door de korte lijnen en directe communicatie.

pixel-perfect
al overtuigd?

Kom dan maar op met jouw project

Deel jouw project
Deel jouw project