Project
Project

NTP Groep

UX/UI Design & Consultancy
Monique Jordense

Bijdragen aan een duurzame en circulaire leefomgeving

NTP is een regionale aannemer en actief op het gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. In samenwerking met overheid, bedrijven en instellingen richt NTP de leefomgeving op infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler en duurzamer in.

NTP heeft ons benaderd om als consultant te ondersteunen bij het vinden van de juiste developer om de huidige website om te zetten naar de laatste technieken. Wij hebben ook de bestaande ontwerpen aangepast waar nodig om de website nog gebruiksvriendelijker te maken. Op dit moment zijn we bezig met het opstarten van online marketing voor de Duitse tak van NTP met één van onze partners. Daarnaast zijn wij partner bij het creëren van diverse digital media voor de website, social media en het maken van animaties.

pixel-perfect

Services en samenwerking

UX/UI Design
Consultancy
Development / Score Agency
Online Marketing / Markant Internet

Bekijk website
Bekijk website

UX/UI designs voor mobiel

Wij hebben ook alle mobiele ontwerpen aangepakt en sterk verbeterd op het gebied van gebruiksvriendelijkheid. Met name het mobiele menu is volledig op de schop gegaan om gemakkelijker te navigeren en kan een gebruiker eenvoudiger vinden wat hij/zij zoekt.

Werken aan duurzame leefomgeving
pixel-perfect
Werken aan duurzame leefomgeving
pixel-perfect
Werken aan duurzame leefomgeving
Quote

Monique Jordense

Duurzaamheid & communicatie NTP

Prettig en professioneel samenwerken! Martijn is voor ons een waardevolle schakel geweest tussen de technische bouw van onze website en hoe het design er uiteindelijk uit ziet. Martijn wijst ons op zaken waar wij niet altijd aan denken en fungeert vaak als vertaler in de ICT-wereld. Daarnaast kunnen we ook bij Martijn terecht voor praktische uitvoerende zaken waarbij hij meedenkt over uitstraling en functionaliteit.

pixel-perfect
al overtuigd?

Kom dan maar op met jouw project

Deel jouw project
Deel jouw project