Project
Project

Lomer Schoenen

UX/UI Design
Vincent Heemink

Ontdek Lomer Schoenen, een merk van de Hooijer Footwear Group in Oldenzaal. Als UX/UI designer heb ik gewerkt aan diverse e-commerce platformen, waaronder de webshop van Lomer.

Lomer is dé plek voor comfortabele wandelschoenen, van korte afstanden tot robuuste bergschoenen. De webshop is ontworpen voor het ultieme vrijheidsgevoel tijdens een wandeling, met een frisse berglucht en een stedelijke uitstraling. Het is een digitale reis van stadsrand tot majestueuze bergen.

Onze webshop is meer dan een plek om te shoppen; het is een virtuele poort naar avontuur. Dus, laat je verleiden en ontdek de digitale expeditie van Lomer Schoenen, waar elke klik een stap is naar het onbekende.

pixel-perfect

Services en samenwerking

UX/UI Design
Development / Code

Bekijk website
Bekijk website

It’s not a shoe,
it’s a way of life!

Regen of zonneschijn, een wandeling door de stad of een actieve vakantie in de bergen. Je wilt een schoen waarmee je elke dag zorgeloos op pad kunt. Lomer ondersteunt je bij elke activiteit.

Ongekend comfortabel
pixel-perfect
Ongekend comfortabel
pixel-perfect
Ongekend comfortabel
Quote

Vincent Heemink

Marketing Manager Hooijer

Design and function, maar dan wel next level! Martijn heeft onlangs voor ons de webshop van Lomer mogen designen en heeft hij echt top werk geleverd. Ik ben meer dan tevreden over de samenwerking. Er staat voor dit jaar nog een mooi nieuw project op hem te wachten, nu al zin aan!

pixel-perfect
al overtuigd?

Kom dan maar op met jouw project

Deel jouw project
Deel jouw project