Project
Project

Score Agency

Corporate Identity
Ruben Lucas Groothuis

Bedrijven en organisaties ontzorgen met innovatieve software op maat

Score heeft mij gevraagd om hun visie te vertalen naar een nieuwe en eigentijdse corporate identity. Eigenaar Ruben Lucas Groothuis, een gepassioneerde autosportliefhebber en tevens trotse sponsor van Larry ten Voorde, wenste het thema racen op subtiele wijze geïntegreerd te zien in de volledige identiteit. En dit is zeer goed gelukt!

pixel-perfect

Services en samenwerking

Corporate Identity

Bekijk website
Bekijk website

Het succes van de klant is het ultieme podium

Score biedt niet alleen ongeëvenaarde technische expertise; zijn zijn de meedenkende partner in elke fase. Hun aanpak is doordrenkt met snelheid en efficiëntie, waarbij ze transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel dragen. Deze waarden vormen de kern van alles wat ze doen. Het succes van hun klanten is de belangrijke brandstof voor het team van Score.

Gericht op groei en innovatie
pixel-perfect
Gericht op groei en innovatie
pixel-perfect
Gericht op groei en innovatie
Quote

Ruben Lucas Groothuis

Eigenaar

Martijn heeft indrukwekkend werk geleverd bij de redesigns van onze branding. Zijn aanpak was uiterst flexibel, waardoor hij naadloos kon inspelen op onze specifieke wensen en eisen. Zijn creativiteit en oog voor detail maakten hem de perfecte keuze voor deze, voor ons, belangrijke taak. Na vele jaren was het tijd voor een vernieuwing en Martijn begreep precies hoe onze merkidentiteit verfrist kon worden zonder de kernwaarden te verliezen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en beschouwen Martijn als een waardevolle partner in onze brandingstrategie.

pixel-perfect
al overtuigd?

Kom dan maar op met jouw project

Deel jouw project
Deel jouw project