Project
Project

Talent in Huis

UX/UI & Development
Maryam Elenby

Hét instituut voor trainees en werkgevers die voor beweging willen zorgen. Talent in Huis geloofd dat de jonge generatie het in zich heeft om het verschil te maken. Voor zichzelf en voor anderen. Ze zijn de sleutelpersonen van de toekomst. Talent in Huis helpt iemands levenspad te versnellen zodat hij, zij of die verder komt. Talent in Huis geloofd dat als je weet wie je bent en wat je wilt, je effectiever bent in het bereiken van je ambities en het realiseren van je dromen. En hierdoor meer impact maakt. Impact op anderen, in een organisatie en in de samenleving. Dat gunnen zij trainees en werkgevers.

pixel-perfect

Services en samenwerking

UX/UI Design
Social Media ondersteuning
Development / Puntkoen
Strategie / LijnG
Fotografie / Jurriaan Huting

Bekijk website
Bekijk website

Beweging krijgen in trainees en werkgevers, dat is waar het om draait bij Talent in Huis. De term “Beweging” heb ik verwerkt in de ontwerpen van de nieuwe visuele identiteit voor Talent in Huis. Door animerende en organische vormen te gebruiken voor de fotografie en vormentaal ontstaat een vloeiende indentiteit die volledig aansluit bij Talent in Huis. Alles komt samen in een heldere en gebruiksvriendelijke website gericht op twee duidelijke doelgroepen, trainees en werkgevers. Klaar om organisaties van de toekomst te voorzien van nieuwe talenten die voor beweging zorgen.

Om starters op de juiste weg te helpen in de website hebben we een koppeling met Typeform gemaakt waarbij je door middel van een aantal vragen naar relevante content wordt gestuurd.

Dynamisch, Energiek, Beweging
pixel-perfect
Dynamisch, Energiek, Beweging
pixel-perfect
Dynamisch, Energiek, Beweging
Quote

Maryam Elenby

Programmamanager en trainer

We werken graag samen met Martijn. Hij levert kwaliteit door de juiste vragen te stellen, mee te denken/bewegen, duidelijk te zijn en snel te schakelen. Hij weet ons elke keer te verrassen met interessante designs en ontwerpen en weet tegelijkertijd duidelijk onze wensen en behoefte te visualiseren. Onlangs leverde hij voor Talent in Huis een website op en daar zijn we heel trots op!

pixel-perfect
al overtuigd?

Kom dan maar op met jouw project

Deel jouw project
Deel jouw project