Project
Project

Werktuig en Bouwdienst Denekamp

UX/UI Design & Development
Frank Kuiper

Voor Werktuig en Bouwdienst hebben wij een geheel nieuwe website vormgegeven en ontwikkeld. In nauwe samenwerking met Frank Kuiper, voormalig bedrijfsleider van W&B, hebben we de bestaande huisstijl, website, functionaliteiten en structuur grondig geanalyseerd. Op basis daarvan hebben we een nieuwe, geoptimaliseerde structuur voor de website gecreëerd, die beter aansluit op het uitgebreide dienstenpakket van W&B.

Het afvalbrengpunt en de containerverhuurdiensten hebben een prominentere plaats gekregen op de website, om zowel de zakelijke als particuliere markt optimaal te bedienen. Het was van essentieel belang dat deze diensten online zeer goed vindbaar waren op regionaal niveau, en dit doel hebben we met succes bereikt.

pixel-perfect

Services en samenwerking

UX/UI Design
Development / Puntkoen

Bekijk website
Bekijk website

Mobiel en tablet geoptimaliseerd

Niet alleen het vergroten van de zichtbaarheid in zoekmachines stond centraal, maar ook het creëren van een optimale mobiele gebruikerservaring. Uit een data-analyse bleek dat een aanzienlijk deel van de gebruikers de website via mobiele apparaten raadpleegde. Hierdoor werd het cruciaal om de mobiele ervaring tot in perfectie vorm te geven, met name gezien de uitgebreide structuur en hoeveelheid content op de website. Het aanpakken van deze uitdaging stond hoog op de prioriteitenlijst.

Agrarische coöperatie
pixel-perfect
Agrarische coöperatie
pixel-perfect
Agrarische coöperatie
Quote

Frank Kuiper

Voormalig bedrijfsleider W&B

Martijn heeft de W&B geholpen door mee te denken bij het ontwerp en de realisatie van de nieuwe website. Hij heeft ons enorm geholpen bij de vindbaarheid en heeft op alle vlakke onze website sterk verbeterd. Kortom, bedankt voor je uitgebreide kennis en kwaliteit!

pixel-perfect
al overtuigd?

Kom dan maar op met jouw project

Deel jouw project
Deel jouw project