Project
Project

Jan Jansen Amsterdam

UX/UI design
Vincent Heemink

The crazy shoe maker

The crazy shoe maker is weer hot! Iconisch, speels en fashionable. De wereld snakt naar avontuur. Naar een nieuwe fashionexplosie. Jan Jansen Amsterdam is het antwoord!

Het merk Jan Jansen Amsterdam is sinds 2021 weer helemaal terug. Hooijer heeft het label weer helemaal nieuw leven ingeblazen. Een rijke huisstijl met een dikke knipoog naar het “oude”. Wij zijn trots een belangrijk onderdeel te mogen zijn van de online presentatie van het merk Jan Jansen.

pixel-perfect

Services en samenwerking

UX/UI Design
Development / Code

Bekijk webshop
Bekijk webshop

Award Winning

De vernieuwde stijl hebben wij volledig omarmt en vorm gegeven voor een high-end Shopify webshop. Wij zijn verantwoordelijk voor alle interface designs en de gehele experience van de webshop. Wat een toffe klus, met als kers op de taart een Honorable Mention Award op het internationaal platform Awwwards.com.

Award winning design
pixel-perfect
Award winning design
pixel-perfect
Award winning design
Quote

Vincent Heemink

Marketing Manager Hooijer

Design and function, maar dan wel next level! Chain heeft onlangs voor ons meerdere sites mogen designen, zo ook voor janjansen.com. Zij hebben echt top werk geleverd. De website van Jan Jansen Amsterdam mocht zelfs al een designaward ontvangen. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.

pixel-perfect
al overtuigd?

Kom dan maar op met jouw project

Deel jouw project
Deel jouw project